3 Μαρτίου 2014

Περίεργα: Αν το χέρι του Μπράντλεϊ ήταν λίγο μακρύτερο...

«Αν το χέρι του Μπράντλεϊ ήταν λίγο μακρύτερο»... έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Ελεν ντε Τζενέρις, παρουσιάστρια της 86ης απονομής των βραβείων Οσκαρ, ανεβάζοντας στο Twitter μια φωτογραφία "selfie", με τον εαυτό της ανάμεσα σε διασημότητες. Συγχρόνως κάλεσε τον κόσμο να την βοηθήσει να σπάσει το ρεκόρ του Αμερικανού Προέδρου, που είχε πετύχει 1 εκατομμύριο retweets αμέσως μετά την επανεκλογή του.


Συγκεκριμένα, στις 5.03 π.μ. (ώρα Ελλάδας) η Ελεν ντε Τζενέρις μάζεψε γύρω της όσους σταρ από την πλατεία μπορούσε, έδωσε στον Μπράντλεϊ Κούπερ το κινητό της και ο αμερικανός γόης τράβηξε ένα "selfie" με τον ίδιο και όσους ήταν δυνατό να χωρέσει η εικόνα γύρω του.

Αμέσως μετά η Ντε Τζενέρις ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter και έγινε χαμός! Η ιστοσελίδα του Twitter έπεσε λίγο αργότερα, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον όγκο των retweets. Στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι η Ντετζένερις κατάφερε τελικά και έσπασε το ρεκόρ του Μπαρακ Ομπάμα.
“Γράψαμε ιστορία απόψε…” δήλωσε η παρουσιάστρια των Οσκαρ.
Με άλλα λόγια ...τρελαθήκαμε τελείως!

Πάνω αριστερά η "selfie" φωτογραφία που έσπασε κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο Twitter στην οποία εμφανίζονται οι: Τζάρεντ Λέτο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Ελεν ντε Τζένερις, Μπράντλεϊ Κούπερ, Πίτερ Νιόνγκο Τζ., Τσάνινγκ Τάτουμ, Τζούλια Ρόμπερτς, Κέβιν Σπέισι, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Νιόνγκο και Αντζελίνα Τζολί
____________
Πηγές: www.tanea.gr και www.kathimerini.gr 03.03.2014






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου