9 Σεπτεμβρίου 2015

Η χειρότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο...

Υποτυπώδη πρωτόκολλα ασφαλείας, σοβιετικού τύπου αεροπλάνα και ζώνες που... αχρείαστες να είναι γιατί την κρίσιμη ώρα δύσκολα θα κρατήσουν ακινητοποιημένο τον άτυχο επιβάτη στη θέση του: ο λόγος για τη βορειοκορεατική Koryo Air, τη χειρότερη αεροπορική εταιρεία
στον κόσμο για 4η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με τη Skytrax. Είναι μάλιστα η μοναδική της λίστας που κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις 1 αστέρι στη σχετική βαθμολογία με άριστα το 5. 

Στις αμέσως... χειρότερες, με 2 στα 5 αστέρια, τα οποία συγκρίνουν την απόδοση του αερομεταφορέα σε σχέση με τον ποιοτικό μέσο όρο της αεροπορικής βιομηχανίας, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων η βουλγαρική Βulgaria Air, η ιρλανδική Ryanair, η Yemenia της Υεμένης και η τσεχική Smartwings. Προσοχή λοιπόν!

Αντίθετα οι πέντε καλύτερες αεροπορικές εταιρείες, σύμφωνα με τη Skytrax, για το 2015 είναι:
1. Qatar Airways (είναι η τρίτη φορά που καταλαμβάνει την κορυφαία θέση, οι προηγούμενες ήταν το 2011 και 2012).
2. Singapore Airlines.
3. Cathay Pacific Airways (Hong Kong).
4. Turkish Airlines
5. Emirates (Dubai)
Και οι πέντε πρώτες από την Ασία, όταν η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία η Lufthansa βρίσκεται στην 12η θέση, η Air France στη 15η και η British Airways στην 20η θέση. 


Πηγές: http://www.kathimerini.gr και www.businessinsider.com
Διαβάστε περισσότερα για τις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο στο: http://www.businessinsider.com/the-20-best-airlines-in-the-world-according-to-skytrax-2015-6






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου