2 Νοεμβρίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 2.11.2023

Υπόγειες επεκτάσεις: 
Όχι μόνο μια επέκταση, όπως στο μετρό Θεσσαλονίκης, αλλά "επεκτάσεις γενικώς" όπως κάνει η Χαμάς κάτω από την πόλη της Γάζας!
Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη.

Σημειώσεις:
Οι σήραγγες ως "το μετρό της Γάζας"
(...) Στην πόλη της Γάζας, όπως έχει γίνει γνωστό, σε βάθος 50 με 70 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, υπάρχει μία υπόγεια πόλη με ένα δαιδαλώδες σύστημα με σήραγγες, δημιουργημένο από τη Χαμάς, οι οποίες εκτείνονται πάνω από 14χλμ και περιγράφονται χαρακτηριστικά ως «το μετρό της Γάζας».
Τα τούνελ ξεκινούν από το έδαφος της Γάζας και φθάνουν μέχρι την Αίγυπτο. Μέσα υπάρχει βαρύς οπλισμός, που περιλαμβάνει όπλα, βλήματα και πολλά πυρομαχικά. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανόν οι απαχθέντες Ισραηλινοί όμηροι να έχουν οδηγηθεί σε αυτά τα τούνελ. (...)
Από την ανάρτησή μας Ισραηλινός στόχος: Οι υπόγειες σήραγγες της Χαμάς στη Γάζα


Στέλιος Αγγελούδης: Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Σαρωτική νίκη στον β’ γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Στέλιος Αγγελούδης εκτοπίζοντας τον Κωνσταντίνο Ζέρβα από τον δημαρχιακό θώκο.
Ο κ. Αγγελούδης, επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», ο οποίος την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών είχε τερματίσει δεύτερος με 25,74%, κατάφερε να εκλεγεί στον β’ γύρο με συντριπτικό ποσοστό 67,33%, έναντι 32,67% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου