30 Ιουλίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 30.7.2024

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. τέθηκε ο Παύλος Πολάκης μετά τη λεκτική επίθεση στη Βουλή σε βάρος συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας. Όμως ο Στέφανος Κασσελάκης "έκοψε κάτι". Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή.


Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα social media, λίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων από την ΚΟ, ανέφερε: «Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής. Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν» αναφέρει. 
Λίγες μέρες πιο πριν ο Παύλος Πολάκης είχε τεθεί, έπειτα από εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. «Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό. Εχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω», είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, απευθυνόμενος σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου