20 Αυγούστου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 20.8.2024

Σε λίγες μέρες, θα τελεστεί στην Κρήτη ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ. Προς το παρόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιεί "οικονομική εξόρμηση για ένα καλύτερο honeymoon"! Σχετικό σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου για το "Ελλάδα24".

Το σύντομο ρεπορτάζ:

Στις 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιήθει στην Κρήτη, στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον Τάιλερ Μακμπέθ, ενώ το πάρτι για τον γάμο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται και στο προσκλητήριο.

Το ζευγάρι έχει ρυθμίσει και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους. Στην γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων honeyfund.com γίνονται δωρεές χρημάτων έως και 2.500 δολάρια, ενώ στην εν λόγω σελίδα που έχει φτιαχτεί για το ζευγάρι ως επιλογές δίνονται τα 100, 250, 500 δολάρια και στην επιλογή «άλλο ποσό» η δυνατότητα να δωρίσει κάποιος από 10 δολάρια ως 2.500 δολάρια. Μάλιστα, φαίνεται ότι όποιος έχει καταθέσει τη δωρεά του στο ζευγάρι για τον μήνα του μέλιτος αφήνει και ένα σχόλιο μεταφέροντας τις ευχές του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε σχετικά σχόλια, σε ανάρτησή του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους: 1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί. 2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς “φακελάκια”- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου