7 Αυγούστου 2024

Παράξενες και αξέχαστες στιγμές από τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιοτύπα, μέχρι στιγμής, των Ολυμπιακών Αγώνων, από το 
Περιοδικό «Κ» της Καθημερινής:

Η 17χρονη Χουάνγκ Γιουτίνγκ και ο συναθλητής της Σενγκ Λιάο ήταν οι πρώτοι που κέρδισαν χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Παρισιού, το πρώτο και για την Κίνα στους Αγώνες. Στη φωτογραφία επάνω αριστερά, σε μία από τις βολές του μεικτού της σκοποβολής. (Φωτογραφία: Alain JOCARD / AFP/visualhellas.gr)

Μια υποβρύχια ρομποτική κάμερα αποκαλύπτει τι συμβαίνει κάτω από το νερό κατά τη συγχρονισμένη κατάδυση από πλατφόρμα 10 μ. των Ουκρανών Κίριλ Μπολιούκ και Ολέκσι Σερέντα. (Φωτογραφία: Quinn Rooney/Getty Images/ Ideal Image)

Δαβίδ και Γολιάθ στο παρκέ: ο Ιάπωνας Γιούκι Καγουαμούρα, ύψους 1,72 μ., και ο σούπερ σταρ Βικτόρ Γουεμπανιαμά, ύψους 2,24 μ. Παρά την προσπάθεια του πρώτου, η Γαλλία κέρδισε τον αγώνα στην παράταση. (Φωτογραφία: REUTERS/Evelyn Hockstein)

Με το αίμα να λεκιάζει το πρόσωπό της η Καναδή Κρίσι Σκάφιλντ ορμά να σταματήσει την αντίπαλό της, Νεοζηλανδή Τζάσμιν Φέλιξ-Χόθαμ, στον αγώνα ράγκμπι μεταξύ των δύο χωρών. (Φωτογραφία: CARL DE SOUZA / AFP/visualhellas.gr)

Μετά τον αγώνα ράγκμπι ανάμεσα στην Αργεντινή και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αμερικανός Στιβ Τόμασιν και ο Ροντρίγκο Ίσγκρο ανταλλάσσουν τα σορτς των εμφανίσεών τους. (Φωτογραφία: REUTERS/Phil Noble)

Εντυπωσιακές φιγούρες από τον Βραζιλιάνο Γκουστάβο Μπατίστα ντε Ολιβέιρα στους αγώνες BMX με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. (Φωτογραφία: Kevin Voigt/GettyImages/ideal image)

Σκληρή μάχη στο χάντμπολ γυναικών ανάμεσα στη Νορβηγίδα Στίνε Μπρένταλ Όφτενταλ, που προσπαθεί να σκοράρει, και τη Δανή Κάθριν Χέινταλ. (Φωτογραφία: Christian Petersen/Getty Images/ Ideal Image)

Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου