8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι Γελοιογραφίες της Ημέρας 8.9.2024

Χαμογελαστός ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στην 88η ΔΕΘ, τόσο κατά την ομιλία του χθες, όσο και στην συνέντευξη Τύπου σήμερα. Εξάλλου τα δυο μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης αντιμετωπίζουν τα δικά τους εσωτερικά προβλήματα... Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή.

Σειρά μέτρων που στοχεύουν στην αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών και στην ενίσχυση της προσφοράς κατοικιών ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ, όπου ανέλυσε τις προτεραιότητες της κυβέρνησής του για την επόμενη τριετία, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τα "επιτεύγματα" της κυβέρνησής του. 

Σήμερα, στη συνέντευξη Τύπου στην 88η ΔΕΘ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο θέμα της ακρίβειας, ενώ τόνισε πως οι δύο μεγάλοι στόχοι έως το 2027 είναι η αύξηση των μισθών και η αναβάθμιση του ΕΣΥ. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κατάφερε μέχρι και απαντήσεις να δίνει ... πριν ακόμη γίνει η ερώτηση! Σχετικό σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή:

Σε ερώτημα σχετικά με την προετοιμασία του οροσήμου του 2027 και το αν ετοιμάζεται να κλείσει τον κύκλο του στην πρωθυπουργία, καθώς και τα ανοιχτά σενάρια είτε για την Ευρώπη είτε και για τρίτη θητεία, είπε αστειευόμενος: «Θέλετε να με βγάλετε στη σύνταξη!», τονίζοντας ωστόσο ότι είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός για μία πλήρη θητεία την οποία και σκοπεύει να  εξαντλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου