16 Οκτωβρίου 2024

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 16.10.2024

Συνάντηση με θερμή χειραψία και χαμόγελα των Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Παππά, με τα φτυάρια (για λάσπη και θάψιμο) χαμηλά. 
Οι δυο τους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ. 
Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή.

Το σύντομο ρεπορτάζ (από το iefimerida.gr):
Έντονα σχολιάστηκε η συνάντηση και η θερμή χειραψία των Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Παππά, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).
Η είδηση επισκίασε ακόμη και την κοινή παρουσία των δύο τέως πρωθυπουργών της ΝΔ (Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή) στην εκδήλωση. 
Η θερμή χειραψία και τα χαμόγελα σχολιάστηκαν πολύ κυρίως εντός της ΝΔ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιους να θυμούνται έντονα το «θα τους πάω μέχρι τέλους» που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Νίκο Παππά με αφορμή την επιχειρούμενη εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.
Τα social media πήραν φωτιά, ενώ και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν στα μάτια τους. Και δεν ήταν μόνο τα χαμόγελα και η χειραψία, αλλά το γεγονός ότι οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι, που έπνεαν μένεα ο ένας για τον άλλον, κάθισαν δίπλα-δίπλα και συνομίλησαν σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν καιρό να βρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου